Annette Guhle

Vi er i denne tid nødt til at vende blikket indad

Jeg hører mange tale om hvordan Coronatiden har ændret hvordan de lever deres liv på. Jeg kan godt blive nysgerrig (så nysgerrig, at jeg fristes til at stoppe folk og spørge mere ind til deres udtalelser) Min nysgerrighed, handler om hvorvidt det er en af de udtalelser som vi kommer med i floskler, eller det reelt er noget som der er tænkt over. For jeg oplever at det er vi nødt til – mærke hvad denne tid har gjort ved netop dig.

Hvad har du savnet ? Hvad har været din store udfordring ? Hvad godt tager du med dig ? Hvad har gjort dit liv bedre ?? For det er netop det som er min tanke i denne tid. Hvad har gjort dit liv bedre ??

Nyd tankerne og friheden

Jeg har fået lov at være meget mere hjemme end jeg har været tidligere, jeg har lavet rigtig meget arbejde på skype og på telefon. Jeg har opdaget hvor meget jeg bliver i mere ro inden i, når jeg starter senere op af dagen. Jeg har arbejdet nogenlunde det samme antal timer, bare på en anden måde.

Jeg takker hver morgen for at have fået denne opdagelse, at jeg har fået lov at bruge tiden i en meget langsom opstart. Jeg har fået lov at komme tættere på min mor, som er helt isoleret, men kontaktmæssigt har vi fået nogle dybere snakke, da hun også har haft brug for at tale mere, da hendes daglige kontakt med svømmeveninder og motionsveninder er blevet helt stoppet. Hun er 80 år, og jeg tænker hun bliver meget gammel. Men jeg er hver dag taknemmelig, for at jeg har fået denne mulighed for at blive healet i kontakten med hende.

Mit liv er blevet bedre, jeg er blevet endnu mere klar over vigtigheden i hvem jeg omgiver mig med. Hvem er ”energityvene” – Hvem er mindre kærlige og handler udfra deres egne behov.

Meget af det jeg er optaget af nu er, dækker jeg mit behov eller andres?? og i tilfælde jeg dækker andres, er det så ok ?? Jeg får skønne opkald fra fortiden, som giver god mening. Spændende samtaler som ingen ved hvad føre med sig.

Så gør det for dig selv, at du med det kærlige blik vendt ind mod dit hjerte, mærker dybt efter hvad som har gjort dit liv bedre. Hold fast – selvom det hele kan vippe lidt. Husk at når det vipper, kan du gå tilbage til det kærlige og bløde sted inden i dig, som du mærker denne tid. Og alt den kærlige omsorg du har haft mulighed for i denne periode.

Del blogindlæg