Annette Guhle

Sex er vist ikke bare sex mere….

Jeg har altid været meget genert og samtidig vist ikke helt. Der er vist noget der hedder ”det stille vand…” Men hvis man spørger mit netværk, så vil flere nok sige ”åh nej nu siger hun de der ting igen”!

Sex er fantastisk ! Derfor skal der tales om det, for det er en stor del af vores samliv, og hvis det ikke fungere så skal det italesættes. Men på en kærlig og respektfuld måde. I vores stresset verden, er det noget af det første som forsvinder i samlivet, og det er noget af det vigtigste, da det skaber nærvær.

Det kan løse mange problemer, men kan også blive et overgreb, hvis vi ikke har lært at sige ja/nej til hvad vi har lyst til/er rare. Jeg har mange veninder og trods vores fremskreden alder er det et stort emne, tror vist også vi er i ”prime time” nu. Men det er interessant at høre hvad der rør sig og, og det skal jeg hilse og sige er meget forskelligt.

Desuden har jeg også funder ud af at folk er til mange forskellige ting. Men det som jeg vil slå et slag for her er at intet er forkert, så længe det ikke handler om noget som er ulovligt. OG….. der kan være sider af seksualiteter som ikke handler om noget som er sjovt, nærværende, dejligt, udfordrende, pirrende. Men det som udøves er fordi man er syg, og har været udsat for noget, som gør at man har HELT særlige behov.

Disse behov kan ikke normaliseres, de kan udøves sammen eller af nogen som har en tilgang af måske professionel karakter, for hvis man prøver at indøve disse i et kæreste forhold, laver man overgreb.

Personer som udøver denne tilgang til sex, kan med gode talegaver og manipulation skabe frygt for at miste… ”De andre jeg har været sammen med syntes det var sjovt, vi hyggede os bare med det ” – Ok så blev der lige skabt forkertheds følelse. NEJ !! lad mig sige det en gang for alle. Sex er en dejlig nærværende tryg ting, som skaber nærvær, det må ikke skabe afstand.

Første gang du mærker i kroppen, ”Det her er ikke helt rart” – Eller der skal tænkes for meget over hvad der egentlig skete der… – så gå med den følelse, for den er rigtig. Du kan ikke slå det hen med at være ”skæv”,  bare er charmerende eller netop derfor jeg er vild med dig. Nej stop ! For den er god nok. Det er HER dit indre der taler til dig og siger, du er på vej en forkert retning. Og healingsprocessen efterfølgende er alt for hård.

Så STOP når dit indre taler til dig – for det er din kærlighed til dig selv som taler.

Hvad tænker DU? Skriv gerne en kommentar i nedenstående felt og lad os åbne op for emnet.

Del blogindlæg