Annette Guhle

Sansearbejde

Min verden handler meget om sanser. Jeg er et af de mennesker som kan mærke andres behov. Det har jeg brugt mange år i terapi på at lærer og regulere. Så persiennerne ikke står helt åbne og jeg tager alle de personer jeg taler med ind i mit indre.

Mærker hvad er mit – hvad er dit.

Når folk begynder i terapi hos mig, taler jeg uafbrudt om hvad sanse arbejde er. For det trætter, men det er det vigtigste af alt. Det er vores alarm system, som vi desværre kan have en tendens til at overhører.

Når kroppe spænder op, skuldre kommer op om ørene vores vejrtrækning bliver i den øverste del af kroppen. Der slukkes for alt som er vigtigt og vi handler udfra noget krybdyr, som ikke har sprog.

Det lyder bare generelt ikke rart. Men hvorfor gør vi så det. Fordi hvis vi mærker der ikke er noget at mærke, der er tomt, vores hjerte syntes måske også tomt. Ikke engang vores børn, kærlighedspartner er der. Så bliver vi bange og gå væk.

Men tro på at der er en farverig verden på den anden side. Verden er fantastisk når vi kan skelne imellem hvad er dit og hvad er mit. Der bliver ro

Del blogindlæg