Annette Guhle

Online gruppe

Opstart af online grupper for dig som har været i et destruktivt forhold, måske lever et stresset liv i overhalingsbanen, eller måske oplever at leve et liv som handler om meget andet end nærvær og kærlig kontakt til dig selv.

Jeg starter 3 forskellige online grupper op, hvor der maximalt vil være 5 personer i hver gruppe. Gruppen for dig som er ramt i livet af stress. Du lever et liv i overhalingsbanen, er altid lidt bagud med alt, og har efterhånden lidt svært ved at mærke dig selv. Mærke gaven i livet, og netop det du er i lige nu.

Jeg støtter i de fælles samtaler, arbejder med jer i at finde frem til hvad der er vigtigt at prioritere, og hvordan gør man dette. Du kan godt vælge et liv med mange forskellige indhold, og have plads til dig selv, uden du mister dig selv, eller måske kontakten til det som er nært. Vi er og bliver det liv vi lever.

Gruppen for dig som har været i et destruktiv forhold og står tilbage såret, tom og forladt. Måske har du mistet troen på at du kommer videre, måske føler du at du har mistet noget af dig selv. Noget har taget noget fra dig. Fælleskab er vejen frem her, at der er noget som tager imod, når du føler modet til at række ud.

Gruppen for dig som er vokset om med en narcissistisk, eller misbrugen forældre. Føler du dig tom inden i, mærker du at du bliver ”hel” når du møder en partner?? Møder du altid en partner som kan være destruktiv overfor dig??

Vi har tendenser til at søge det som vi vokset op med. Har du nogensinde overvejet for dig selv at kaos/kaotiske forhold gør dig tryg?? – Bryd mønsteret sammen med en gruppe, hvor tryghed er i højsæde. Lær ”at stå på egne ben” og vær tryg i det.

Grupperne vil løbe over 5 gange, med mulighed for forlængelse. 
Det er en unik spændende og udviklende måde at møde ligesindet på, samt tage hånd om din selvudvikling. Dato for opstart: Medio Maj – nærmere datoer ved tilmelding. Pris for hver gruppe og hele forløbet kr. 495,- Betaling ved tilmelding. Tilmelding ved PB, mail: Annette.Guhle@live.dk eller sms 20733552

Del blogindlæg