Annette Guhle

Om at lave et skift og lade monstrene ligge.

Når vi laver et skift i livet og det er et af de store, hvor det omhandler flytning, skilsmisse eller jobskifte, er det ofte med et ønske om at starte på en frisk, lave et skift som betyder en forandring til det bedre. Der er nok ikke mange som tænker: Nu vil jeg sætte mig i en dårligere situation. Men nogen gange kan det opleves at det skift som sker, ikke bliver som vi gerne ville.

For hvor svær er sådan en forandring i livet, hvorfor går det ikke bare godt. Ja det er fordi vi har nogle måder at tænke på, som er blevet vane og det kan føles som noget ubehageligt at skal gøre noget andet. At give slip på noget som tidligere har føltes trygt, trods det måske ikke var været gunstigt. Det kræver oseaner af kræfter at lave en forandring hvor man så også får hele sig selv med, og rent faktisk laver et skift.

Jeg er selv midt i et skift, som både er job, og min base. Det er fantastik, jeg er både gået ned i tid og flyttet væk fra byen. Jeg skal bruge mere tid på fordybelse og det nære. Men jeg laver konstante spring tilbage til mit gamle jeg. Det må jeg også godt, for så mærker jeg lige hvad som er godt for mig.

Lige nu er mit venskab med et egern vigtigt. Hvordan kan det blive det. Der må ligesom være rigtig meget andet. Jo men det er her jeg opdager forandringen, hvor det bliver interessant at se det lille arbejdsdyr knokle for sit vinterforråd. Min mission er så lige nu at hjælpe den lidt på vej. Der tænktes mange tanker imens jeg ”bonder” med det lille fyr.

Så kære du – når du går i gang med forandringen. Så sænk barren til hvad der kan rummes lige den dag, og hvad der vigtig, egerne eller hvad du opdager.

Glædelig jul og godt nytår – på genhør i det nye og spændende 2019.

Del blogindlæg