Annette Guhle

Om at flytte sig i livet…

I forbindelse med min flytning har jeg været optaget af hvordan det jeg troede var den ultimative drøm lige pludselig ikke var sådan alligevel. Jeg har igennem livet haft en drøm om en gammel lejlighed i byen med højt til loftet, gamle trægulve høje paneler mv. skulle være det hjem som skabte rammerne for mit liv.

Jeg fik drømmen opfyldt, fik lejligheden og den var ovenikøbet billig… What’s not to like. 😉
Men det var aldrig helt rigtigt, jeg kunne (sikkert af mange årsager) ikke få det helt til at fungere. Nu kan en bolig jo ikke være den bærende årsag til om hvordan livet flasker sig, og alligevel har det en del med det at gøre.

Ud af det blå, fik jeg lige pludselig mulighed for at flytte væk fra København, og tog chancen. Jeg har nu boet i mit lille gule strandslot i små 2 måneder, jeg er på plads, og det er som om mine møbler er født til denne bolig. Det er hygge på et meget højt plan. Når jeg kommer hjem er det som om jeg tager en dejlig varm frakke på. Der er ro !

Vores nervesystem er grundlæggende for hvordan vi generelt har det, men også der hvor basen er til at stå i noget svært. Derfor er vores hjem afgørende. Det er herfra at vi lader op til at møde verden.
Jeg har altid været ret privat i min bolig, jeg taler gerne med naboer, men lysten til at nogen skal kommen rendende og sludre/sladre er ikke på min ønskeliste. Det kan være svært, for man kan meget let blive opfattet som sær.

Men nu er jeg sørme også blevet 50, så jeg må godt være sær. For jeg vil bare gerne være mig, for det elsker jeg. Jeg kan lide mit eget selvskab. Nu er jeg også så heldig at jeg for første gang har fået en have. Den dejlig lukket, med mange gamle træer, dermed også mange blade, som man skal rive sammen har jeg fundet ud af. Men det er gratis træning af min farmor arme, så de er så skarpe!

Jeg er nu ved at bygge et Shelter. For jeg har en drøm…. Jeg prøvede sidst år at sove i Shelter. Det var helt fantastisk. Tænk at jeg nu kan bygge mit eget, så får jeg lyst til at sove udenfor, så kan jeg det. Min drøm er at jeg en nat får lokket mine børnebørn med på en overnatning.

Jeg har fundet ud af jeg ikke er til byen – jo på besøg, også hjem igen. Men jeg er natur menneske, jeg bliver fyldt, glad og rolig i naturen. Jeg fodre fugle, jeg har et egern i haven. Jeg kan lide at være ude uanset vejr. Jeg bor et stenkast fra vandet. Jeg går tur her hver dag, finder nye ting, sten, drivtømmer, en vandkande. Hver dag skylles der nye ting ind.

Mine overvejelser er nu en lille bitte hund. Ikke noget stor farligt, som kræver en masse. Men en lille uldtot som er let at have med uanset hvor. Men jeg har jo nogle lange dag, og her er det så min mekaniker kommer ind i billede… Han ved det bare ikke endnu   Han bor jo også godt hm… Livet er mange valg, alle med fordele og ulemper, men hvis udgangspunktet er positivt, så ligger alt det gode derude.

Føler lige nu at jeg er som et stor træ, men dybe rødder, der står dybt, så jeg kan stå stærkt imod vinden. Og hvis nogen skulle være i tvivl, så er det en godt følelse at være et træ

Del blogindlæg