Annette Guhle

Når jeg går til højre, men burde gå til venstre….

Jeg hører ofte en efterrationalisering fra mange, om hvis nu bare man havde gjort noget andet på et tidligere tidspunkt så havde verden set anderledes ud. Men… Havde den nu også det???

Jeg har selv mange og som i virkelig mange erfaringer i at stå i noget som er svært, og tænke tanker om hvorfor skulle jeg så lige det… Jamen det skal vi af mange årsager, alt efter hvad vi har med os hjemmefra, både i at være fyldt op i følelser af at være i stand til at stoppe og mærke hvad der føles rigtigt. Mærke om det kommer fra et kærligt sted. Men også se det man nu en gang skal i gennem, som en læring.

En læring i livet i at mærke det kærlige både hos sig selv og andre. Kærligheden til de prøvelser man nu engang skal kæmpe med.

Så kære du.
Se vejen i livet som en læring mod noget kærligt, noget du bliver nysgerrig på. Og det kan læres det lover jeg dig. Du kan lære at stoppe og kikke kærligt på dig selv og det levet liv. Bringe fokus væk fra de negative tanker om at hvis nu… Så havde alting været bedre, og mindre smerte. Du er det liv du lever, du er det du sender ud. Du får det tilbage som du sender ud. Så smid om dig med kærlighed. Det vokser og smitter.

Del blogindlæg