Annette Guhle

Lever du i frygt ??

Er det svært at sige højt at man rent faktisk lever i frygt. Frygten for hvad der kan ske, frygten for at blive forladt. Eller frygten for at blive afsløret i noget man ikke tror tåler dagens lys…

At leve i frygt er et liv som ikke er levet, et liv hvor man ikke oplever sig værd eller gyldig. Hvor er frygten for at leve livet så opstået ?? Ret ofte kan den spores tilbage til noget opvækst, hvor vi er blevet mødt med strikse formaninger om at skulle passe ind, være på en bestemt måde, for hvis ikke SÅ….. Frygten er sat i vore indre, vores kerne.

Vi lærer at leve et liv med frygt og angst for hvis ikke SÅ … Vi forsøger at skabe så meget kontrol, for hvis nu vi bare holder kontrollen, så sker der ikke noget. Vi overlever!

Men trods frygtens fængsel, så mærkes alle tanker og spørgsmål, og de kan ikke gemmes væk. Men det kræver handling at bevæge sig ud af mørket og skabe lys. Det kan sjældent gøres alene, da frygten ofte sidder dybt i vores kerne.

Lad dig ikke skræmme af fortidens fortællinger, du er dine fortællinger, din sandhed. Så hellere leve med det uperfekte, end frygten for at blive afsløret i ikke at leve op til andres forventninger. Lev i stedet livet med tanker om at du er gyldig og værd, Lev livet med nakken tilbage og blikket op, med smil på læben.

Har du brug for en hjælpende hånd, så læs mere her og lad mig hjælpe dig. Har du en kommentar eller spørgsmål, så send venligst en mail til mig på Annette.Guhle@live.dk.

Del blogindlæg