Annette Guhle

Kvinde gruppe 2018 – Nu også i ST. Heddinge

Hvad går du og slås med i din hverdag, hvad er dine erfaringer og kompetancer. Hvad kunne du godt tænke dig at arbejde med for at kunne mærke dig selv mere, komme mere til stede i livet.

I denne gruppe bliver i 6 kvinder sammen inviteret til at arbejde med de tillærte og tilpassede adfærdsmønstre. At lærer og give slip, og byde selvkærlighed ind i dit hjerte. Give tid til at mærke stilhed og sansninger, da disse er vores pejlemærke til at bevæge os i livet. Vi taler om drømme, bliver undersøgende i hvordan vi kan manifisterede forandringer i vores liv. Hvordan får man stoppet i en stresset hverdag og passet på sig selv. Kvindegruppen skal være et forum, hvor man i fællesskabet, får skabt energi til forandring, og kærlighed. Et skabende netværk som kan udvikles.

Kvindegruppens fokus er:
Afstresning – selvomsorg – træde i karakter – livsdrømme – langsomhed

Kvindegruppen vil fordybe sig i
Meditation – samtaler –  åndedræt og krop – drømme og ritualer.

Du er en kvinde uanset alder, som har brug for at forbyde dig, med dig selv og andre. Har brug for afstresning og selvomsorg.

Dato og tider:
Lørdag den 24. marts
Lørdag den 21. april
Lørdag den 19. maj
Lørdag den 16. juni
Lørdag den 25. august
Lørdag den 22. september

Fra kl. 10.00 – 16.30

Pris: 750 pr. mdr. eller 4000 for hele forløbet. Incl. Let forplejning.
Gruppen starter når der er 6 deltagere.
PS. der kan forekomme mindre ændringer. hvis gruppen har energi og lyst vil det være muligt at lave et retreats på Samsø, i så fald vil der komme ekstra betaling til forplejning/lokale.

Del blogindlæg