Annette Guhle

Kraften er i nu’et

Kender du disse sætninger i dit hoved: Lige nu har jeg lyst til, lige nu ville jeg ønske, lige nu drømmer jeg om o.s.v.?

Det er faktisk også sætninger, som jeg hører mig selv sige, men det gør mange andre omkring mig også! Det er rent faktisk noget af det vi skal blive bedre til. At være lige HER LIGE NU og ikke bare håbe på det uvisse i fremtiden. Jeg har selv i mange år levet efter: Lige om lidt, når det og det sker, så…

Min udfordring er at jeg nu er blevet 50, og jeg er på vej imod den sidste del af livet, og det er faktisk ret vigtig hvordan jeg vil bruge den. Jeg vil gøre det jeg har lyst til, om det så er rigtig eller forkert. For i hvis øjne er det rigtig eller forkert. Jeg vil sige til og fra, jeg vil ikke sidde i selskaber jeg ikke har lyst til, og som dræner mig. For det er ikke ”pænt” at sig nej tak. Jeg vil sige fra overfor at mennesker som tager mig for givet, og bruger mig til det de vil, og så såre mig – energityvene. Jeg vil bo lige der, hvor det giver mening – for mig.

Mange mennesker ville sige; Hun er godt nok egoistisk – men nej, når alt kommer til alt, så er jeg stadig lige så tydelig og nærværende, som tidligere. Jeg har bare valgt at jeg vil bruge sidstedelen af mit liv på, at vise lige præcis hvem jeg er – og gøre hvad også er godt for mig!

Det kan måske betyde, at jeg måske fravælges til en fødselsdag, og i mit indre, vil jeg betragte det som man ikke ønsker at være sammen med mig. Dette vil klart medvirke til, at jeg også trækker mig fra den relation. Så er spørgsmålet, om jeg opfører mig som Annette, 5 år og stædig? JA, det bliver jeg – men jeg er også en voksen, som passer på mit såret indre barn. Jeg tager hånd om mig selv og siger: Ja du bliver ked af det, og det må du faktisk også godt være, for det var svært, og det føltes ikke rart. Men jeg er her sammen med mig, og det føles rart.

Har du det svært, med at være sammen med en som er så direkte, klar og tydelig i ‘sproget’? Jeg er helt med på, at det kan det være, særligt hvis vi ikke er nået til at kunne acceptere hvad som sker på den anden siden.

Hvert øjeblik i livet er en ny begyndelse, mens vi bevæger os væk fra det gamle. Dette øjeblik er en ny begyndelse for mig, lige her og lige nu.

“Alt er godt i min verden” Citat: Louise L Hay.

Del blogindlæg