Annette Guhle

Hver dag er et valg…

Alle dage, hver dag vi vågner er et valg, Vi har selv valget om hvordan denne dag skal være. Vi kan læse og høre mange steder at det er godt at være positiv og tænke at hver dag skal være fantastisk. Men hvad nu hvis man er der, hvor hver dag er en kamp, kan man så tænke den skal være fantastisk?

JA det det kan man godt, men jeg tror hellere jeg vil omformulere det, at jeg er der hvor jeg er lige nu, og jeg klare lige præcis det jeg KAN klare i dag. For JA hver dag er et valg, du vælger for dig selv, men det kan være svært at se det sådan, hvis man er fanget i ”noget” som holder en fast. En partner, en tankerække om sig selv, som ikke er positiv. Jeg oplever også at mange som prøver at forandre deres tanker tager alt for store skridt, for det at mærke livet som fantastisk, bør åbenbart var noget som er stort og massivt.

Men i min verden er det at mærke dagen som fantastisk, noget som er ganske småt. Jeg sidder lige nu i min sofa og kigger ud i min dejlige have, regndråber på mit vindue og jeg føler mig bare taknemmelig. Jeg har set mine børnebørn meget de sidste par dage, trods meget travlhed. Det giver ro i min mave. Og det er lige her jeg nu er blevet så klog.

Når jeg har ro i min mave, og ikke føler jeg skal være på en bestemt måde, eller bliver utryg over at skal fortælle mine planer. Så er livet fantastisk ! og jeg kan tale med min ven – som er af modsatte køn – og han er helt i ro når vi taler om jeg været væk på kursus, jeg skal arbejde meget osv. Have veninde på besøg. Han bliver ikke sur, mistænksom. Han giver mig ro til at være mig. Jeg må være lige netop mig. Derfor er jeg opmærksom på ham i mit liv, han er med til at gøre mit liv fantastisk, for han er med til at få det bedste frem i mig. Og bedst af alt, han har ikke travlt med noget, men tid. Og tid er vigtig for mig.

Jeg er gået ind i den sidste halvdel af livet og det skal være godt, og det er ikke de materielle ting, eller andet som man let kunne forestille sig kunne forsøde livet. Men relationer, og den måde de får dig til at føle. Det som de får frem i dig, så du bliver den bedste udgave af dig selv, og du får lyst til at give noget at dette fantastiske videre !

Husk udvikling kan/er smertefuld, det er ikke for tøsedrenge. Så de helt små følelser og udviklinger er rigtig gode, for de er med i dit tempo

Del blogindlæg