Annette Guhle

Gruppeforløb 2018

Vær kvinde – kun for dig selv….

Hvad går du og slås med i din hverdag, hvad er dine erfaringer og kompetencer. Hvad kunne du godt tænke dig at arbejde med for at kunne mærke dig selv mere, komme mere til stede i livet.

I denne gruppe bliver i 6 kvinder sammen inviteret til at arbejde med de tillærte og tilpassede adfærdsmønstre. At lærer og give slip, og byde selvkærlighed ind i dit hjerte. Give tid til at mærke stilhed og sansninger, da disse er vores pejlemærke til at bevæge os i livet.

Vi taler om drømme, bliver undersøgende i hvordan vi kan manifisterede forandringer i vores liv. Hvordan får man stoppet i en stresset hverdag og passet på sig selv.
Kvindegruppen skal være et forum, hvor man i fællesskabet, får skabt energi til forandring, og kærlighed. Et skabende netværk som kan udvikles.

Kvindegruppens fokus er: Afstresning – selvomsorg – beslutsomhed – livsdrømme – langsomhed.

Kvindegruppen vil fordybe sig i følgende:
Meditation – samtaler –  åndedræt og krop
Du er en kvinde uanset alder, som har brug for at fordybe dig, med dig selv og andre. Har brug for afstresning og selvomsorg.

Dato og tider:
Lørdag den 03. marts
Lørdag den 07. april
Lørdag den 05. maj
Lørdag den 02. juni
Lørdag den 11. august
Lørdag den 08. september

Alle datoer fra kl. 10.00 – 16.30

Pris: Kr.750,- pr. mdr. eller kr. 4000,- for hele forløbet. Incl. Let forplejning.

PS. Der kan forekomme mindre ændringer. Hvis gruppen har energi og lyst vil det være muligt at lave et retreat på Samsø, i så fald vil der komme ekstra betaling.

Vil du vide mere eller gerne tilmelde dig, så kontakt mig på mail:  Annette.Guhle@live.dk eller tlf. 20 73 35 52

Del blogindlæg