Annette Guhle

Familien

Min drøm har altid været dette billede af en familie med mange børn, alle var glade og alle kunne være sammen. Alle rummede hinanden med det som var. Eller også så havde ingen problemer i min drøm og solen skinnede altid, og der var rød saftevand i glassene.

Nu er det ikke helt sådan i min familie… Den er lidt rodet, det har også været en masse alkohol ind over i generationer. Narcissisme befinder sig også, blandet med lidt angst, depression, arbejdsløshed, deroute mv. Men alle passer deres arbejde, uddannelser m.v. Altså måske nok sådan en gennemsnitlig familie.

Det har krævet meget at skulle være sammen til højtider… Nu hvor min søn selv er blevet far, er der jo så kommet flere til, og deres familier med deres. Så er jeg også blevet skilt og min ekskæreste. Mand har fået ny kæreste, hun har jo selvfølgelig også en familie.

Nu er det så det bliver interessant… For det er faktisk sådan mit billede jo var en familie med mange børn, alle var glade og kunne være sammen. Ved ikke lige hvordan det gennemsnitlig er med solen, men jo rigtig godt til mit billede i år. Saftevandet er der og kommet meget mere på banen, men alkoholen er der fortsat…

Kan alle så være sammen ?? Ja det kan vi faktisk, men på hver vores måde, og der er plads til det. VI kan da godt blive irriteret over ”at hun/han vil altid til have det sådan, ”han/hun bliver altid lidt for fuld” – Men det er deres og der er plads til det.

Jeg er nået til at skulle finde en løsning for at fejre mine børnebørns fødselsdag for min del af familien. For det virker ikke det som er nu. Jeg må erkende at jeg ikke er det menneske jeg var engang hvor det hedder ”jo flere jo bedre”

Nææ jeg har brug for det nære. Jeg har brug for at give det af mig som er rigtig for mig. Jeg vil fejre dem på min måde. Jeg forsvinder i mængden af mennesker til de store fødselsdage, og det gør mig ked af det efterfølgende. Det skal jeg ikke. Jeg skal fejre dem, med deres dag, den dag de fik liv, og kom ind i mit liv.

Og som krølle på halen skal det lige siges at min ex-mand’s kæreste strikker de bluser færdig jeg ikke selv kan finde ud af. Hendes bror laver min bil, henter mig når jeg skal på ferie og køber min mælk til mig. Jeg plukker så hans frugt i haven….

Så konklusionen må være, det kan faktisk godt komme til at se ud som på billede, men måske ikke i lige linje, men med alle krøller, krumspring og særheder.

La Familia !!!!

Har du en kommentar eller spørgsmål, så send venligst en mail til mig på Annette.Guhle@live.dk.

Del blogindlæg