Annette Guhle

Da tid blev vigtig….

Jeg er en kvinde med fart på. Jeg hører (næsten daglig) fra personer omkring mig. ”du skal altså ikke arbejde så meget” – ”du har jo aldrig tid”. Min søn skrev i en besked om mine tanker om forandring – ”det er skal altså være nu MOR, ikke til næste år – Gider ikke at man kan bestille tid til at se dig om 3 uger” WOW – den slog hårdt.

Tid er efterhånden blevet det nye sorte hvor vi før havde travlt med at ”være travle” så er konsekvenserne af at have været travle, at vi har svært ved nærvær. Indrømmet !! meget er gået stærkt i de seneste år, men med grund syntes jeg… Grunde kan vi altid finde til hvorfor vi gør som vi gør. MEN jeg er meget opmærksom på at de mennesker jeg omgiver mig med, ret ofte er på vej et nyt sted hen. Meget sjældent at vi tager tiden til bare at være, og være sammen.

Jeg oplever også at de personer som kommer i terapi hos mig, er ramt i at mangle tid. Rent faktisk mangle tid til at tage vare på sig selv og sit indre. Og her er det at det bliver svært. Hvis vi ikke har tid til os selv, hvordan skal vi så have tid til andre og de som står os nær ??

I min verden har det aldrig givet mening når andre er kommet og fortalt mig ”hvordan jeg lige skal gøre dit og dat” – så at komme til travle mennesker og sige ”stop med det” – virker sjældent.  Mit udgangspunkt i mit firma er … Hvad virker for mig, tager jeg udgangspunkt i. For mig er jeg blevet optaget online grupper. Jeg deltager i super spændende grupper, med andre spændende mennesker, som har noget på hjertet.

Samtidig har jeg SÅ gode erfaringer i at afholde spændende grupper. Så hvorfor ikke lave online gruppe terapi / Tema grupper mv. Det virker for mig at sidde hjemme og blive inviteret ind i et rum med andre kvinder. At det så også har udviklet sig til at lave grupper i fysisk tilstand er noget andet. For det har bare en helt anden betydning.

Så hver ting til sin tid. Tjek mit opslag om online grupper her, og hop med i det som passer til dig og det du går og tumler med.

Hav en super smuk aften.

Del blogindlæg