Annette Guhle

At være rig….

Mange drømmer om den store gevinst:, og hvad ville jeg bruge mine penge til. Hvor glad ville jeg være hele tiden. Alle mine problemer ville forsvinde. Jeg ville være lykkelig…

Jeg tænker jeg har haft de sammen drømme, og kan ikke sige mig fri fra dem ind imellem, når jeg ser noget som jeg virkelig gerne ville have. De måske barnelige følelser i hvordan jeg ville købe noget til dem jeg elsker, hvordan jeg vil strø om mig med guldstøv og skabe lykke…

Men nu er jeg rig, jeg er så rig som man kan være. Men jeg er ikke rig på penge. Jeg opdaget nogle følelser da jeg var tæt sammen med min nærmeste familie. Jeg opdaget hvordan jeg har lært at nedregulere mit nervesystem. Og tro mig… Hvis der er noget som jeg har arbejdet, er det at holde fast så det hele ikke stikker af for mig, så er det mig.

Jeg opdaget hvordan jeg kunne mærke noget virkeligt svært, og bare have lyst til gå med det i mine følelser, så kunne jeg have denne lille – og den er lille – samtale med mig selv. ”hey Annette, ro på det er ok” eller mærke hvordan en lille pige på 3 år og en lille dreng på 1½ år kunne dæmpe alt inde i mig. Deres blotte tilstedeværelse, deres helt umiddelbare væren, gav mig ro inden i mig. Mit nervesystem gik fra alert til ro, på ganske kort tid.

Jeg kunne mærke når jeg blev fravalgt, at det var ok, for hun gik jo bare med det som var rigtigt i hende. Hendes lillebarn som hun passede på, uden at vide det, smittede mig. Så jeg passede på mig.

Det gav mig tanker om at være rig,  den rigdom vi alle bisidder. Den som vi alle kan finde frem og mærke, den som aldrig ville kunne købes for penge. Du kan aldrig købe ro i den inderste kerne. Men følelsen det giver WOW !!

Har du en kommentar eller spørgsmål, så send venligst en mail til mig på Annette.Guhle@live.dk.

Del blogindlæg