Annette Guhle

At turde stå ved sig selv – og være med sig selv

Jeg er 49 år og har brugt meget af mit liv på at mærke alle andre, hvad er alle andres behov, DE var den vigtigste del, før mig selv. Jeg burde, jeg skulle, forventninger til mig om deres liv. Om jeg selv skabte det, eller det blev plantet er nok svært at vurdere.

Når man så vælger en rejse som hedder ‘Nu må i klare jer selv’, nu bliver jeg nødt til at lærer at sige mig først før jer, så bliver man ofte mødt af alt fra underen til vrede. Når man prøver at sige højt ”jeg hører du gerne vil bestemme hvad jeg skal mene” men nu bestemmer jeg altså, og jeg bestemmer en anden vej.  Så kan responsen være – Du er virkelig blevet underlig, sær og jeg forstår ikke hvad der sker med dig !

Ikke to mennesker er ens, ikke to veje er ens. Vi går ikke i samme hastighed, vi spiser ikke den samme mad. Men det gør vel ikke min vej til noget som ikke er godt.

Hvad nu hvis den vej ikke er lige, hvad nu hvis den kroget, kringlet, ufremkommelig og nærmest håbløs …. Så er det vel stadig min vej og min beslutning. Jeg står selv i beslutninger om at skulle flytte på landet, en stor beslutning, oven i mange andre som har været i de forgående år.

Det giver anledning til mange holdninger, nogle meget konstruktive, andre formaninger og i særlige tilfælde, ”hvad sker der for dig”!

For mig, er det som sker, at jeg mærker min kerne, mit liv, min kærlighed til mig og mit liv som jeg tillader mig at sige ja til.  Jeg siger JA så jeg også kan stå samme med dig, så jeg kan tage beslutninger som ikke er dårlige for mig og sender mig i retninger som ikke giver mening.

Jeg tager min kærlighed til mig selv alvorligt, tager min power tilbage til mig selv, så når jeg snubler og tager en beslutning som gik for stærkt, så finder jeg tilbage. Jeg kan sige højt, ”ved ikke hvordan jeg kommer retur” men det er mit ansvar.

Livet skal give mening og det er kun dine handlinger som viser din retning – ikke noget rigtig ikke noget forkert, men din retning – Din kærlighed til dig.

Godt nytår til jer alle smukke mennesker! Masser af stjernestøv til jer allesammen og hop ind i det nye år, på din måde 💕

Del blogindlæg