Om mig

Jeg hedder Annette Guhle er 54 år og har en baggrund som socialrådgiver og psyko og -familieterapeut. Jeg har igennem hele mit liv interesseret mig for det hele menneske, at se mennesket som en helhed det fysiske og det psykiske hænger for mig uløseligt sammen, uagtet hvilke udfordringer som livet har budt på.

Vi har alle nogle forskellige muligheder, det handler om hvordan vi bruger de muligheder, om hvordan vi regulerer os i forhold til det der sker omkring os.

Jeg har igennem en stor del af min karriere, arbejdet med mennesker med misbrug, primært alkohol. Jeg tager altid udgangspunkt i den tilstand du aktuelt er i, så vi sammen kan gå på opdagelse i det der ikke fungerer. Det er nødvendigt før vi kan tale om og måske erkende om/at der er et overforbrug eller et reelt misbrug.

Jeg har boet i København det meste af mit liv, men valgte for 2½ år siden at rykke til Stevns. Jeg mærkede et stigende behov for at mærke mere natur omkring mig. Jeg havde brug for at skrue mit tempo ned.

Nu har jeg det bedste af to verdner. For mig er det netop det livet handler om, intet er eller skal være sort/hvidt, det ene eller det andet, vi skal hver især finde ind til det sted i os hvor livet mærkes mere sammenhængende og kærligt, der skal være plads til at vi kan være dem vi er.

Velkommen til mit sted