Om mig

Jeg hedder Annette, er 52 år og uddannet psykoterapeut med fokus på det kropsterapeutiske (neuroaffektiv tilgang – Susan Hart). Det vil sige jeg arbejder med de tidlige tilknytningsmønstre, som har betydning for hjernen, kroppen og nervesystemet.

Min grunduddannelse er som socialrådgiver og betyder at jeg har haft en stor berøringsflade med voksne, unge og familier med udfordringer.

Jeg valgte at videreuddanne mig til psykoterapeut, da jeg kunne se et stort behov i familierne som jeg arbejdede med;  at hjælpe dem til at skabe mere forbundenhed i kraft, glæde, følelser og samhørighed.

Jeg er meget optaget af disse processer, hvilke er medvirkende til at skabe forståelse og afklaring, både i familier og individuelt, til at håndtere traumer, stress og afmagt.

Jeg er specialiseret indenfor destruktive forhold, herunder psykisk vold og narcissisme. Arbejdet her er både individuelt og i grupper. Årsagen til at jeg har meget fokus på grupper, er at netværk er den røde tråd i at heles efter at have været fanget i et destruktivt forhold.

Ofte er netværket slidt og måske forsvundet, hvorfor gruppeforløb er en vigtig del af behandlingen.

Jeg arbejder også som familierådgiver både direkte i hjemmene, men også isoleret med forældre i at skabe mere rum og forståelse til at være tydelige og blive i stand til at sætte rammer. Sideløbende arbejdes med børn og unge i læren i at være i verden og skabe forbindelse til sig selv.

Jeg er selv meget optaget af hvordan jeg forbliver levende og glædesfyldt i livet, med de udfordringer som livet giver.