Retreats og foredrag

Hvordan spotter man en dagligdags psykopat / sociopat / narcissist?? Kom og hør med når jeg afholder mit foredrag om emnet.  Det sker d. 29 august. 

For de fleste mennesker, der har været involveret med en narcissistisk/psykopatisk partner, er spørgsmålet ofte, hvorfor ´man lige endte med sådan en partner. Hvorfor overså man tegnene så hurtigt?

Ja, fordi det bare går hurtigt med mennesker med disse træk.
Skyldfølelsen er hurtigt på din banehalvdel og hermed er du allerede fanget i den ødelæggende ’leg’.

Læs mere her på begivenheden her og se hvordan du kan købe en billet.

_______________________________________________________

Tag med på Retreat på skønne Samsø og fordyb dig. 

​Dette er et intensiv retreat med fokus på fordybelse og selv indsigt. ​Vi vil fordybe os i kærligheden til os selv, åbne op for tankerne og se på vores liv. Sker der for meget i overhalingsbanen? Er det svært, at mærke dig selv?

​Tag dette 3 dags retreat som en kærlig gave til dig selv, hvor der vil være tid til fordybelse og hvor du vil møde nærvær og forståelse.

​Vi er et team som består af Livsvejleder Karina og Psykoterapeut Annette, som sammen med dig, vil tilbyde dig et forløb hvor vi arbejder med emner, hvor der er fokus på egen kærlighed, meditation, og fordybelse.

​Du vil blive boostet og få redskaber til fremadrettet, at kunne stå i dit center og holde dit fokus. Du vil kunne tage hjem med en følelse af overskud, så du kan skabe de forandringer du ønsker i dit liv.

​Du vil opleve hvorledes et forløb på smukke Samsø, sammenholdt med en weekend i fordybelse, både individuelt og i gruppesammenhæng vil kunne give dig fornyet energi, til at lade din hverdag komme ind.

Vi vil præsentere dig for Samsøs vidunderlige natur, og lade Samsø favne dig med dens magiske energi.

    • Bliv healet op i dit hjerte, find forståelse for dine valg – lær at give slip på hvad der ikke længere skal fylde i dit liv.
    • Bliv bekendt med nervesystemet så du bliver bedre til at mærke grænser, sige nej, og stå ved det som mærkes i kroppen.
    • Der bliver plads til både gruppeforløb og mulighed for en til en samtale med Annette eller Karina hvis der er behov for dette.

Vi kan sagtens være behjælpelig med at finde det rette sted til dig. Hvis du ikke har bil med, henter vi dig ved færgen og dagene i retreat. Praktiske oplysninger: ​Du finder selv et af Samsøs dejlige overnatningsmuligheder. Bed & Breakfast, sommerhus eller hotel. (med mindre du er bosat på øen) Dette er ikke inkl. i prisen

Afgang færgen fra Kalundborg kl. 15.45
Ankomst Samsø kl. 17.00
Afgang færgen fra Hou kl. 14.30
Ankomst Samsø kl. 15.30
Afgang søndag fra Samsø til Kalundborg kl.17.30
Ankomst til Kalundborg kl. 18.45
Afgang søndag fra Samsø til Hou kl. 18.15
Ankomst til Hou kl. 19.15

Deltager: Max 8 personer. Retreat inkl. Forplejning alle 3 dage. Pris: 2500 kr.
Tilmelding via hjemmesiden lige her og hvor du skal skrive SAMSØ i meddelsen.

Depositum 1000 kr. indbetales straks efter tilmelding. Resterende betales 14 dage før. På konto Danske Bank: Reg.: 4633 Konto nr.: 4516127708

T.O: Retreat er ikke ferie.

Det er en mulighed for at uddybe din indsigt i og forståelse af dig selv, andre mennesker og verden omkring dig. Et retreat giver dig plads til at afklare, hvad der er vigtigt i dit liv. Derfor kan et retreat være en livsændrende oplevelse, selv på få dage.