Magten i ordet

I disse tider har jeg lidt bedre tid til at være ”noesy” på nettet, og her faldt jeg over et opslag fra en i min tidligere omgangskreds – en kæmpe voldsom narcissist, tangerende psykopat. Tænker han formentlig ”slår ud” på alle punkter som omhandler diagnosen psykopati.

Opslaget, var kærligt skrevet, men hvis man nærlæser det, helt ekstremt manipulerende. Og her var det jeg blev så optaget af et emne som jeg ved meget om, og har holdt foredrag om. ”kvinder som falder for de her ”hverdags psykopater”. For det er netop det en hverdagspsykopat kan. De kan manipulere med ord. De kan skrive og give udtryk for at være helt ekstremt kærlige og reflekterende, som gør at disse kvinder falder lige ned i ”ordgryden”. Der hvor de indfanger deres ofre.

For lad mig slå det helt fast. En narcissist/psykopat, ændre sig ikke. De vil gerne sende ud, at nu er alting anderledes, men det er det ikke inden i. Der er ALT det samme, det kommer nu bare i en ny indpakning, som kan være endnu mere ødelæggende. Så har du været i klørene på en psykopat, så vogt dig for deres ord, de er bare en forklædning !

Du kan evt. gense et udklip fra et af mine foredrag, netop om ovenstående emne her.

En aften i psykopatens tegn

Her er et lille 'spot' fra gårdagens foredrag i Tinghuet i Store Heddinge. Tak til de 35 deltagende der var til stede, som lyttede, som nikkende genkendende og som stillede mange fantastisk spørgsmål. Har du / I brug for at vide mere, evt. booke mig ind til et foredrag, så skal du / I være SÅ velkommen til at kontakte mig på e-mail Annette.Guhle@live.dk Du / I kan læse mere på min hjemmeside www.annetteguhle.dkAnnette Guhle – Livet skal leves, ikke kun overleves

Slået op af Annette Guhle – Livet skal leves – ikke kun overleves i Torsdag den 30. august 2018